Vi kan, vi vil, vi tør og vi gør!

Det man siger er man selv….
Sådan er det også med lokalsamfund
– vi er lige præcis det vi gør os til.

Fynslund for fremtiden – lige nu!
Vi har heldigvis et lokalsamfund, der kan, vil, tør og gør! Her til formiddag sprudlede hele hallen af ideer, ildsjæle og initiativer til hvordan vi sammen kan SKABE FYNSLUND FOR FREMTIDEN.
Det handler om fælles slagkraft, fælles fodslag og fælles slagplaner for hvad vi drømmer om på den lange bane…  og hvad vi går i sving med lige om lidt.

Firs friske fra Fynslund
Næsten 80 personer i alle aldre fra hele Fynslundområdet bredt repræsenteret fra foreningslivet, skole, sport, spejder, forsamlingshus, brugsen, kirke osv gav den gas med masser af konkrete ideer til hvordan vi gør vores område endnu bedre.
Alle foreningerne samlet i 4F var initiativtagere, en masse lokale ildsjæle var trukket i arbejdstøjet og endnu flere kom med ideer til hvordan vi kan bruge det vi har endnu bedre eller på nye måder… og hvad vi mangler i fremtiden.
 
Vi havde defineret 3 fokusområder:

Fællesskaber  – det vi mødes om fra Sportsfest, Løbeklubber, forældrekaffe og Skt. Hans
Rum og rammer – vores fysiske område, bygninger, natur, byen, stierne …
Synlighed – hvordan bliver vi synlige for os selv og vores omverden

Vi fik masser af ideer på banen og de bedste blev forbedret og forvandlet til slagplaner, der blev endelig prioriteret. Og der var masser af gode ideer fra kort over området, så vi kan finde alt det gode vi har – til bedre info om samkørsel og teletaxi, fra drømmen om ungdomshus og lan-party til ønsker om en ny revy, synlige stier, jobbørs til unge og at Amfiteateret igen skal stråle…

Alle ideer bliver nu samlet op og skrevet her på siden – så det bliver muligt at melde sig til konkrete projekter og sige “jeg giver også lige en hånd med”.
De bliver lagt på Facebook/jordrup og samlet i et fælles idekatalog som 4F kaster sig over allerede den 19. juni.

Fynslund for fremtiden – starter allerede i dag!