Jordrup Butikshus

Halløj @alle ??
Der har været tavshed vedr. Jordrup Butikshus siden vores fantastiske HYGGE AFTEN m/spisning, information, musik og AUKTION sidste fredag ???

Det har der nu været en helt naturlig årsag til, da vi som bekendt jo nåede vores mål (og mere til ??), og derfor har fokus på de praktiske gøremål i den forbindelse ?
Men der skal alligevel lyde en KÆMPE TAK for opbakningen til arrangementet sidste fredag, hvor vi samlede ca 275 deltagere i hallen, til infomøde, spisning, hygge musik og selvfølgelig AUKTIONEN ????


?
Pssssst: dig som købte solsengen på auktion, må meget gerne snart hente den Hjemme i min garage ?
HVAD SÅ NU?
I dag vil jeg begynde at sende mails rundt til alle private, som har tilkendegivet at støtte, ved enten køb af anparter eller en donation. Mailen vil oplyse alle informationer, som er relevante i den sammenhæng ???
Vi skal gerne have alle indbetalinger på plads inden d. 12/4, så vi kan betale for købet at ejendommen og overtage nøglerne pr. 14/4.

Der vil løbende komme relevante updates som tidligere i denne gruppe, dog i et mere “moderat” niveau ??, så alle kan følge med i processen.

Ligeledes kan man følge med på hjemmesiden www.jordrupbutikshus.dk, hvor der løbende kommer billeder op i takt med renoveringen af butikken. ??
PS: har du husket at tilmelde dig som frivillig hjælper på hjemmesiden? ????