Dressur og springstævne hos Jordrup & Omegns Rideklub

 

Weekenden d. 9. og 10. maj bliver atter en travl weekend for bestyrelse og alle vores frivillige, da vi afholder dressur og springstævne.

Lørdag starter den første rytter kl. 07.00 og mange timer senere – ca. kl. 20.10 – rider den sidste rytter af banen. Vi har ca. 100 dressurstarter lørdag med deltagelse af ryttere fra mange forskellige klubber.

Søndag afvikler vi springstævne, hvor vi har omkring 80 starter. Springstævnet starter kl. 10.00 og forventes afsluttet ca. kl. 16.00.

Så hvis I skal ud og gå eller køre en tur, så kom meget gerne forbi Jordrup & Omegns Rideklub, for at se lidt hestesport 🙂

Startlister kan ses her

Lørdag har Jordrup & Omegns Rideklub samtidig et ponygames hold af sted til et kvalifikationsstævne i Vamdrup. Holdet har allerede kvalificeret sig til Dansk Rideforbunds Landsfinaler i Breddeaktiviteter på Wilhelmsborg, da de har vundet de 2 første kvalifikationer, men de tager gerne turen til Vamdrup, for at gøre rent bord. Klubben har også et springstafet hold med, der også har mulighed for at kvalificere sig.