TREC stævne hos Jordrup & Omegns Rideklub

Søndag d. 13. april afholder Jordrup & Omegns Rideklub TREC-stævne fra klokken 10.00

TREC er en ridediciplin, hvor der både indgår et lille orienterings ridt, gangarts prøve og 10 forskellige forhindringer/øvelser.

Stævnet starter med orienterings ridtet, hvor små grupper på op til 4 ryttere sendes afsted med 10 minutters interval. Rytterne skal ride en rute på 10 km med en hastighed på 9 – 10 km/t. Ruten starter på det grønne område ved Brugsen og via cykelstien op til børnehaven og ud til Fynslundvej via Bagvejen. Fra Fynslundvej skal rytterne videre over Hønsemosen og skal derfor krydse Hovedgaden. Der vil stå “personale” ved krydset, for at hjælpe rytterne over vejen. Rytterne fortsætter til de kommer til Troldhedestien og de skal ride et stykke ind ad den mod Veerst. På denne rute skal rytterne også lave gangarts  prøven. 

Når alle er kommet retur fra orienterings ridtet, er der frokost pause og kl. 13.00 starter rytterne så de 10 forskellige forhindringer/øvelser. Disse vil alle foregå på JORK og alle er velkomne til at komme og kigge.

Vi håber, at alle i Jordrup og omegn denne dag vil tage godt imod alle rytterne (32 stk.), der kommer på offentlig vej – og vi garanterer også for, at alle hestepærer der evt. bliver tabt på cykelstien, bliver fjernet igen – så hvis der er nogle der mangler gødning til sine roser, så må man meget gerne komme og hente hestepærer hos JORK 🙂

Læs mere om TREC her