Stævne hos Jordrup & Omegns Rideklub

 

faellesspisningrep-af-hegnnye-vinduer-rytterstue

Der vil her i weekenden d. 28. og 29. maj bliver afholdt udvidet klubstævne hos Jordrup & Omegns Rideklub i dressur om lørdagen og spring om søndagen. Og endnu engang er det lykkedes for os, at trække fulde huse både lørdag og søndag.

Lørdag har vi lige omkring 100 starter i dressuren, så der vil være aktivitet lige fra klokken 06.00 om morgenen, hvor de første ryttere ankommer til stævnepladsen,  til kl. 20.00 om aftenen, hvor den sidste rytter rider af banen.

Startlister til dressuren kan ses her

Søndag har vi ca. 90 starter i springklasserne og her starter den første klasse kl. 09.00 og vi forventer at være færdige ca. 16.30.

Startlister til spring kan ses her

Så det bliver igen en dejlig lang weekend for alle de frivillige hos JORK – og vi kan ikke sige tit nok, at uden al den frivillighed, så var vi ilde stedt. Så endnu engang skal der lyde et KÆMPE stort tak fra os alle i bestyrelsen.

Og alle de frivillige gjorde et kæmpe stykke arbejde Pinselørdag, hvor der var indkaldt til arbejdsdag med efterfølgende frivillighedsfest for alle, der havde mulighed for at deltage. De enkelte herre-ryttere, vi har, og mange af fædrene fik julelys i øjnene, da de så opslaget om arbejdsdagen, for vi opfordrede dem til at medbringe værktøj – og det må vi da sige, at de gjorde. Og der blev bestilt noget den dag. Hegnet rundt om foldene blev gået igennem og fornyet, der blev kørt adskillige læs affald og skrammel på forbrændingen og vi fik sat “nye” vinduer i rytterstuen, så det nu rent faktisk er muligt at se ned i ridehallen, da de gamle vinduer var blevet temmelige matte, samt mange andre småting. Og børnene fik sorteret alle strigleposerne i sadelrummet og fik pudset en masse hovedtøj, så de var også meget produktive den dag. Dagen blev, som tidligere skrevet, afsluttet med frivillighedsfest, hvor vi havde tændt grillen og smidt et par flæskestege og pølser på.

Den kommende weekend – d. 3., 4. og 5. juni er der igen masser af liv på JORK, da vi afholder vores ridelejr, og her har 40 børn meldt deres ankomst. Tusind tak til Camilla Steiness  og Ditte “Go’ Hårdag” for at være tovholdere til dette arrangement.

Publikum er naturligvis velkommen på begge stævnedage.

JORK’s bestyrelse