Julestævne hos Jordrup & Omegns Rideklub

Lørdag d. 18. november afholdes årets sidste stævne på Jordrup & Omegns Rideklub.

Julestævnet er for klubbens egne medlemmer og denne dag er det lidt alternative programmer, der rides på banen. Vi har de sidste år kørt med nogle klasser, vi har kaldt kombi-klasser, da programmerne indeholder både dressur, spring og ponygames. Rytternes programmer vurderes af en dommer og der gives karakterer ligesom til et dressurstævne. Vi har over 50 starter, og det er vi meget stolte af og vi er meget taknemmelige for den opbakning, vi har fra vores medlemmer. Alle er velkomne til at komme og se hvordan vi afvikler vores julestævne – og vi er sikre på, at ponyerne og rytterne vil være fint pyntede i dagens anledning og vi har fået et par fine juletræer til ridehallen, som er sponsoreret af Anita og Steen Solgaard Nielsen – tusind tak for det 🙂

På julestævnet kåres også årets klubmestre og elevmestre:

Følgende ryttere kåres i år:

Elevmester dressur pony: Caroline  Mejer

Elevmester spring pony: Laura Thielsen

Klubmester dressur hest: Sabrina Kyed Andersen

Klubmester spring pony: Mille Hedeager

Efter kåringen af mestrene kommer julemanden på besøg og der skal danses om juletræet, inden der deles godteposer ud til børnene.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der støtter vores lille klub. Uden opbakning fra vore medlemmer og lokalsamfundet, så var vi ilde stedt.

Jordrup & Omegns Rideklub