Indkøb i Fynslund-området

Kære @alle ?‍♂️
Opdatering pr. 19. feb.
Der er tæt på 1,2 mio. kr. indsamlet på nuværende tidspunkt, hvilket jo i sig selv, er helt vildt flot ???
Men der er fortsat lang vej igen, inden vi rammer de 2 mio. kr, som er målet. Derfor kan vi ikke appellere nok til, at man får afleveret sine sedler i postkassen, så vi kan få alle beløb registreret, og fortsætte den gode rejse i mål ???
Som det blev nævnt på borgermødet d. 26/1, så er der 100% diskretion omkring alle tilkendegivelser. Vi sidder 3 personer i arbejdsgruppen, som kender til oplysningerne, og det er Tommy LauritzenRikke Vejen og Søren Vejen-Jensen. Så er der spørgsmål i denne sammenhæng, så tag gerne fat i os direkte.
Vi har til gengæld lavet noget analyse arbejde, som på ingen måde udstiller nogen, men giver et indblik i, hvordan indsamlingen skrider frem ?
Lidt facts omkring indsamlingen:
? Indsamlingen er pt. fordelt med 85% i anparter (403 stk) og 15% i donationer (25 stk)
? De 403 anparter er tegnet ud af 240 afleverede tilkendegivelses blanketter.
? Det gennemsnitlige beløb pr. anparts-tager er kr. 4.200,- hvilket svarer til 1,68 anpart pr. anparts-tager
? 62% af alle tilkendegivelserne er tegnet for 1 anpart. a´ kr. 2.500,-
Vi kan ud fra disse data konkludere, at der fortsat er rigtig mange husstande i Fynslund området, som endnu ikke har afleveret en tilkendegivelse, samt at mange af de indkomne tilkendegivelser på nuværende tidspunkt, kun er på 1 anpart.

!!! DET MÅ VI KUNNE GØRE BEDRE !!!

Så vi håber på, at vi er ovre “uge 7 feberen” og at der igen er en masse gode blanketter at hente i postkassen, allerede fra i morgen.
HUSK: Blanketter kan altid downloades her øverst på www.jordrup.dk eller hentes i Brugsen eller Fynslund hallen. ??
PS: Arbejdsgruppen mødes igen i mandag den 20. feb. hvor vi gerne skulle få en masse gode ting på plads, og derefter kan dele disse spændende tinge med jer alle – så STAY TUNED ??
De bedste hilsner fra