Indkøb i Fynslund-området

Godaften @alle ?
Opdatering pr. 10.30.2023
Så har arbejdsgruppen afholdt endnu et arbejdsgruppemøde, og vi kan endelig løfte sløret, for nogle meget vigtige milepæle i projektet ???
  1. Allerførst kan vi oplyse, at vi har stiftet et selskab, som bl.a. var en betingelse for, at vi kunne komme videre med arbejdet omkring fonds søgninger, forhandlinger omkring ejendommen, oprettelse af bank konto m.m. ?
  2. Dernæst kan vi fortælle, at der er forhandlet en købsaftale på plads med Coop, således at der er opnået enighed omkring prisen og styr på de fleste praktiske detaljer, mens alt det “med småt” bliver minutiøst gennemgået og afklaret. Så hvis alt går vel, er ejendommen klar til endelig tinglysning, og dermed kan overtages så snart vi er i mål med indsamlingen???
  3. Og som sidste vigtige skridt på vejen, så har Dagrofa i dag sat gang i deres rekrutteringsproces, om at finde den helt rette KØBMAND til vores kommende butik ??
?Det er VIGTIGT at understrege, at vi IKKE er i mål med indsamlingen endnu, og at ovenstående tiltag var nogle nødvendige steps at tage i processen, for fortsat at tilsikre projektets berettigelse.
DERFOR SLÅR VI OGSÅ ENDNU ET SLAG FOR, AT DER FORTSAT STØTTES OP OM PROJEKTET, OG AT TILKENDEGIVELSERNE BLIVER VED MED AT KOMME IND TIL OS, SÅ VI KAN FORTSÆTTE ARBEJDET IMOD MÅLET OM DE 2 MIO KR.??
I den kommende weekend og dagene efter, vil flere ambassadører bevæge sig rundt i lokalområdet, og “banke-på” dørene, med håb om at der er flere, som vil tegne en (eller flere) tilkendegivelser, om køb af anparter eller blot en donation ????
Her vil der også blive taget flyers med rundt, som fortæller meget mere om vores næste arrangement i Fynslund Hallen, nemlig HYGGE AFTEN m/spisning, information, musik og AUKTION, som man kan tilmelde sig ved at købe en billet, via vores nye flotte hjemmeside www.jordrupbutikshus.dk ??
?Vi kommer med en ny opdatering på indsamlingen, når weekendens indsatser er gjort op ??
DBH fra arbejdsgruppen.
Psssssst: Den berygtede Fynslund skitur, som jo i år var blevet “krydret” med en sponsortrøje, endte sørme med at indbringe intet mindre end kr. 32.000,- til projektet ⛷️⛷️⛷️??????
Vi siger STOR tak til alle sponsorer på trøjen, samt de løbestærke skiløbere, som bidrog til denne flotte indsats – det er mega stærkt ??