Indkøb i Fynslund-området

Hej @alle ??
Opdatering pr. 27. feb.
Det er blevet tid til en opdatering fra arbejdsgruppen, som i aften afholdte det 6. gruppemøde.
Vi fortsætter det intense arbejde, med at have fokus på indsamlingen, og knokler for at indsamle endnu flere støttekroner, i form af anparter og donationer. ?????
På onsdag er det d. 1/3, som jo var vores umiddelbare deadline for indsamlingen til projektet, hvor de 2 mio. kr. gerne skulle være i hus.
Der er vi ikke heeeeeeelt endnu….. ??????
Men vi er godt på vej venner ??
? UGENS TAL PÅ INDSAMLINGEN: 1.350.000 kr.
I dag er også dagen, hvor vores gode venner Peter og Tenna fra byRavn , har givet os de endelige tal for resultatet af deres fine initiativ, hvor de ville donere omsætningen fra deres webshop på ordrer, som havde “Købmand” i kommentarfeltet ????
Peter Ravn har meddelt os, at de har fået ordrer ind på samlet set 25.407 kr, hvilket jo er helt enestående ??
Men hvad endnu større end dette er, at de har valgt at FORDOBLE BELØBET og dermed kommer de med en tilkendegivelse på hele 50.000 kr, som er en fantastisk nyhed, vi har fået lov til at dele med jer alle ? ????????? – TUSIND TAK FOR DEN FLOTTE STØTTE !!!
? SÅ VI HAR OFFICIELT RUNDET 1.400.000 kr. ???
☝️? Der er fortsat lang vej igen, og vi kan kun blive ved med at opfordre jer alle til, at aflevere tilkendegivelser, så vi kan komme i mål.
Det er NU de skal afleveres og registreres, førend vi kan komme videre med købet af bygningen og få sat gang i hele renoveringen.
KOM NU FOLKENS – DER SKAL KØBES FLERE ANPARTER ENDNU, OG 2 ER BARE BEDRE END 1…. ?
OBS: Der vil snarest komme info ud om et nyt tiltag, som vi håber I alle vil bakke op omkring. Så sæt X allerede nu, fredag d. 24 marts kl 18.00, og så kommer der mere info herom – lige om lidt….. ?????‍??
Alle reaktioner:

Jan Moth Andersen, Gitte Skøtt og 56 andre