Gymnastik i Jordrup

Vi er ved at have styr på den kommende sæsons gymnastikprogram og glæder os til at komme i gang. Igen er vi så heldige at have mange dygtige og engagerede instruktører og hjælpere, som vil tilbringe mange timer sammen med børnene henover vinteren.

Den 31. august afholder vi i en opstart/inspirationsdag for instruktører, hjælpere og udvalg. Vi skal bevæge os og have inspiration til den kommende sæson. Der bliver også mulighed for at mødes i de forskellige teams og se på hvordan man på de enkelte hold forbereder træningen.

Rigtig mange af vores instruktører og hjælpere skal på kurser i efteråret og det giver masser af ny inspiration og energi. Vi har også to hjælpere tilmeldt til UNGE I FRONT – Trænerspiren i Kolding – arrangeret af DGI. Vi glæder os alle rigtig meget til at opleve hvad I får med derfra.

NYT – NYT –  NYT –  NYT – NYT – NYT – NYT – NYT

Nyt tilbud til springgymnaster:

Vi har vurderet at det nu er tiden at revidere vores tilbud til børnene på rytme/spring 1+2. Springdelen oplever vi er et godt tilbud, som eleverne er glade for. Men på rytme delen vil vi i den kommende sæson dele holdet op i et pige og et drenge hold. Pigerne vil komme til at arbejde mere med den klassiske gymnastik hvor vi vil bruge fx vimpler, bolde, kegler og andet. Drengene derimod skal udfordres mere med nogle fysisk prægede aktiviteter og et lidt mere ”råt” twist, så det bliver fedt og sjovt at gå til gymnastik. Vi tager på kursus i ”tonsegymnastik med drenge” og glæder os til at arbejde med det nye koncept i den kommende sæson.  Håber at se mange friske gymnaster mandag i uge 37

Hvis vi alle gør lidt – gør det en stor forskel

Hvis du har lyst til at give en hånd med til stort og småt i gymnastikkens verden, så sig endelig til. Det kan være som instruktør eller hjælper eller med andre praktiske opgaver. Det er altid en stor hjælp for instruktørerne og hjælperne at vise hjælpsomhed i hverdagen, når træningen kører. Hvis der er behov for hjælp til fx oprydning så giv en hånd med – så går det hele meget nemmere.

Gymnastikudvalget står altid til rådighed for en snak – så tag endelig kontakt til os, hvis du har noget på hjerte.

Vi ser frem til en god sæson og glæder os til at se både gymnaster og forældre

Se mere på www.fynslundboldklub.dk