Fra Dagli’ til Lokal

   

 

Dagli’Brugsen i Jordrup har pr 1. november 2013 valgt at blive en LokalBrugs. Så når håndværkerne begynder at pille facadeskiltet ned, er det ikke fordi, der  lukkes og slukkes – tværtimod – de sætter et nyt op og vi får en LokalBrugs.

Hverdagen i en butik med en omsætning under 10 mio. kr. vil blive nemmere som LokalBrugs. ”Skal-kassen” bliver mindre, og ”kan-kassen” bliver større, så der bliver flere muligheder for at tilpasse sig lokalt, bl.a. er en LokalBrugs ikke i samme grad som en Dagli’Brugs bundet op af et fast varesortiment.

Det vil give uddeler Torben Gude og medarbejderne en lettere hverdag, så de har energi til at være ”købmand” på pladsen. Og det vil også give kunder/medlemmer mulighed for at få flere af deres ønsker opfyldt med hensyn til hjemtagning af varer, de ønsker sig på hylden.

Der kommer ikke længere en tilbudsavis ud – til gengæld har Torben frie tøjler til at lave lokale reklame-flyers foruden den sms-service, der allerede kører. Facebook og www.fynslund.dk vil også fremadrettet blive kanaler for annoncering af gode tilbud.

Vi holder åbningsfest den 2. november med morgenkaffe og brød. Ved middagstid byder vi på grillpølser og øl. Kom og hør mere om de spændende ting, der sker i vores lokale brugs.Og du kan stadig handle dagligt lokalt!!