Vores nye brugsuddeler Louise starter fra 4. august – mød hende her

Siden Louise Pihl var teenager, har hun drømt om at komme til at lede en Brugs. Nu går drømmen i opfyldelse.Louise Pihl  - ny uddeler

Da Louise Pihl var 14 år, fik hun et fritidsjob i Brugsen i Sjølund, hvor hun boede dengang.
Hun kunne lide arbejdet og begyndte allerede dengang at drømme om, at det var hende, der stod i spidsen for et Brugsen-supermarked.
Mandag den 4. august bliver hendes drøm til virkelighed.
Da kan hun kalde sig brugsuddeler, når hun tager over som chef i LokalBrugsen i Jordrup efter Torben Gude, der har fået nyt joob hos Coop.

– Det er det, jeg altid har drømt om, slår Louise, der bor i Christiansfeld, fast.

Og trods sin unge alder får kunderne i LokalBrugsen i Jordrup en garvet Brugsen-kvinde ved roret. For da Louise var færdig med gymnasiet, manglede hun noget at lave og skiftede fritidsjobbet i Brugsen i Sjølund ud med fuldtidsarbejde der. Hun fandt for alvor ud af, at det var lige det, hun gerne ville beskæftige sig, og hun kom kort efter i lære i butikken.

Synlig lokalt
Da hun var udlært, fik hun job i SuperBrugsen i Jels, hvor hun snart har arbejdet i to år, og hvor hun i dag er souschef og blandt andet er chef for butikkens ungarbejdere.
– Jeg kan lide kunderne og at være omgivet af mennesker. Fra mit arbejde som souschef er jeg vant til at ansar, men jeg glæder mig til, at det kun er mig, der står for det. Jeg kan lide at være på, og at folk kommer til mig, fortæller Louise, der peger på, at hun i sine to chefer i Sjølund og Jels har haft et par gode læremestre, der har klædt hende på til chefjobbet.
For at holde butikken i Jordrup godt i gang, har Louise flere planer, og hun håber, at både hun og forretningen bliver synlig i lokalsamfundet.
Hun vil blandt andet sætte en Facebook-side for LokalBrugsen i søen, ligesom der inden længe begynder at komme en ugentlig tilbudsavis fra butikken.

– Facebook-siden kommer især for at få flere unge til at handle der. For det er meget dem, der ikke handler lokalt, siger Louise.

Grillaftener
Hun vil også stå bag lokale arrangementer ved Brugsen, som for eksempel grillaftener, og hun understreger, at hun vil sørge for at gøre borgerne i Jordrup opmærksom på, hvorfor det er vigtigt, at de handler ind i deres lokale supermarked.