FB: Gode tilbud fra Gymnastik- og Fitnessudvalget.

Gymnastik- og fitnessudvalget har netop afholdt den årlige gymnastikopvisning, som afslutning på en god og særdeles aktiv vintersæson. Men der hviles ikke ret længe på laurbærrene for her er et par gode tilbud til både unge og voksne, der har lyst til at træne videre: 

  • Springteam 16+  Her får man et fantastisk godt tilbud om at forlænge springsæsonen indtil sommerferien. Kom og vær med, alle niveauer er velkomne. Der er mulighed for at få indflydelse på, hvilke baner der skal stilles op, med andre ord er det helt op til de fremmødte, hvad der ønskes at springe. Opvarmning vil være i det sjove/hyggelige hjørne. Holdet starter onsdag 6. april kl. 18.30 20.00. Det foregår selvfølgelig i Fynslund Hallen. Få mere mere at vide hos instruktør Simon Mortensen på 2016 6010
  • Cross-fit 16-99 år Efter en forrygende vintersæson starter et forårshold op for alle træningshungrende M/K’er, mandag den 4. april 2016 kl. 18-19 og det er fortsat med instruktør Simon Albeck. Det foregår både i og omkring Fynslund Hallen.